Babysits

Ønskes en babysitter?

Vi hjælper dig med at finde en alletiders babysitter i nærheden

(1.792) aktive babysittere
Gratis for babysittere
Overkommelig pris for forældre
Sikker beskedtjeneste
Hjælpsomme vurderinger & referencer
Troværdige bruger verifikationer

Vi hjælper forældre

Leder du efter en babysitter i dit område? Mange forældre er blevet hjulpet! Se hurtigt alle babysittere, der er tilmeldt Babysits i din by, og kontakt dem straks via vores beskedtjeneste. Vi bringer dagligt snesevis af forældre og babysittere i kontakt. Før du ved af det, har du fundet en fantastisk babysitter til børnene!

Hvordan det virker

1. Søg

Læs vurderinger og detaljerede profiler. Søg efter hjælp eller job lejlighedsvist, i sidste minut, deltid eller fuldtid.

2. Kontakt

Kontroller, interview og træf dit valg. Forældre betaler os ikke, før de kontakter en babysitter. Babysittere kontakter gratis.

3. Planlæg aftaler

Planlægning er let. Vi holder dig organiseret med påmindelser.

Ideer, tips og børnevenlige aktiviteter

Leder du efter børnepasningsideer, tips til opdragelse eller børnevenlige aktiviteter? Tjek vores fællesskabsressourcer!

Gratis mobil app

Hvad andre har sagt

Laila Andersen

Laila Andersen

Babysits gjorde min søgen efter en babysitter let. Efter at jeg offentliggjorde min profil fik jeg straks svar. Det var dejligt at jeg fik en notifikation, da en ny babysitter meldte sig til i mit område. Generelt er jeg tilfreds med hjemmesiden.
Olivia Pedersen

Olivia Pedersen

Jeg er meget tilfreds med hjemmesiden. I en oversigt kan du se, hvilke babysitter der er til rådighed. Vores to babysittere, som vi har fundet gennem dette websted, er rigtig søde piger. Fantastisk!
Frank

Frank

Det er en klar hjemmeside. Vi modtog ganske hurtigt svar på vores job fra babysittere i området. Som følge heraf kunne vi hurtigt finde en passende babysitter.