Babysits

Ønskes et babysitter job?

Vi er fællesskabet for børnepasning

166 ledige babysitter job
Gratis for babysittere
Nemt at kontakte forældre
Fleksibel planlægning
Hjælpsomme vurderinger & referencer
Sikker platform og beskeder

Mange babysittere har allerede tilmeldt sig!

Ønskes et babysitter job? Mange babysittere har allerede tilmeldt sig Babysits gratis. Slut dig til dem, ved at oprette din gratis profil og bliv kontaktet af forældre i dit område. At finde babysitter job har aldrig været så nemt.

Hvordan det virker

1. Tilmeld

Tilmeld dig og offentliggør din profil! Jo flere detaljer og verifikationer du tilføjer, jo større synlighed opnår du.

2. Kontakt

Kontakt, interview og træf dit valg. Babysits er gratis for babysittere.

3. Planlæg aftaler

Planlægning er let. Vi holder dig organiseret med påmindelser.

Ideer, tips og børnevenlige aktiviteter

Leder du efter børnepasningsideer, tips til opdragelse eller børnevenlige aktiviteter? Tjek vores fællesskabsressourcer!

Gratis mobil app

Hvad har babysittere sagt om dette fællesskab?

Rebecca

Rebecca

Hvad jeg kunne lide om hjemmesiden var, at jeg kunne vælge at kontakte kun de job og familier, jeg ønskede at arbejde med. Nu har jeg fundet mig en fast weekend med et babysitter arbejde med to fantastiske børn.
Maria

Maria

Jeg registrerede mig via hjemmesiden, og det var virkelig nemt at oprette min profil. Det er en meget nyttig hjemmeside til hurtigt at finde et børnepasnings arbejde. Desuden kunne jeg virkelig godt lide at du kan se, om forældrene bor i området eller ej. Meget fint!
Maya

Maya

Jeg ledte efter et job, hvor jeg kunne tjene lidt ved siden af. Via denne hjemmeside fandt jeg en familie, hvor jeg nu babysitter to aftner om ugen.