Tillid er nøglen til at få det til at virke

Tillid er nøglen til at få det til at virke

På udkig efter en babysitter eller et babysitter job, er intet mere vigtigt for processen end tillid og sikkerhed. Babysits er en fællesskabs platform, og vi gør vores yderste for at opmuntre fællesskabets adfærdsmæssige integritet. Dette gør vi på adskillige måder, men de vigtigste er:

Verifikation af identitet

Både babysittere og forældre kan verificere sin identitet ved at bekræfte deres e-mail, telefonnummer og forbinde andre online profiler til deres profil. Du kan se medlemmers profil for at se hvilke informationer er blevet verificeret.

Profil vurderinger og referencer

Lær babysittere og forældre at kende gennem deres profil, referencer og vurderinger fra andre brugere. Gennem referencer og vurderinger kan du se hvad andre medlemmer i fællesskabet har sagt om babysitteren eller forælderen. Du bør altid spørge om at kunne snakke med deres referencer, før jeres første aftale for børnepasning.

Sikker beskedtjeneste

Brug vores beskedtjeneste for at kommunikere med andre brugere. Når du kommunikerer via vores platform drager du nytte af vores automatiserede kontrollering, som kan finde svindel og mistænkelig adfærd. Du bør kun kommunikere via Babysits’ beskedtjeneste for din egen sikkerheds skyld.

Fællesskabs standarder

For at opmuntre til, og fremme et bedre fællesskab for børnepasning, har Babysits skabt et sæt standarder for fællesskabet som vi forventer alle medlemmer at følge. Alle medlemmer accepterer fællesskabs standarderne samt vilkår og betingelser, når de tilmelder sig hjemmesiden.

Fællesskabs standarder

Rapportering af medlemmer

Hvis du ser noget, sig noget. Vi opmuntrer og gør det nemt for medlemmer at anmelde andre som overtræder vores fællesskabs standarder, og vi handler hurtigt på at svare disse anmeldelser.

Disse er blot nogle få ting vi gør, for at gøre din oplevelse på platformen sikker og pålidelig. Vi arbejder på at kontrollere vores side og gør os sikre i, at jobopslag og profiler overholder vores retningslinjer.

Tips om tillid og sikkerhed

Her er nogle tips som kan hjælpe dig at have en sikker og pålidelig oplevelse.

 • Kommunikér gennem Babysits
  • Indsæt ikke kontaktinformationer i din profilbeskrivelse for din egen sikkerheds skyld
  • Brug Babysits’ beskedtjeneste så dine informationer forbliver sikre
  • Hvis du kommunikerer inden for vores platform, drager du fordel af vores automatiske screening, der kan opdage svig og mistænksom opførsel.
 • Kontroller brugernes profiler omhyggeligt
  • Vær forsigtig, når du arbejder med profiler, der mangler profilbilleder, har dårlige profilbeskrivelser eller dem uden specifikke præferencer. Desværre er der brugere, der bevidst kan tilbageholde deres oplysninger og præferencer til at præsentere en inauthentisk version af sig selv.
 • Planlæg dine aftaler gennem Babysits
  • Benyt aftale planlæggeren til at skabe et overblik over både tidligere og fremtidige børnepasningsaftaler, aftalt børnepasnings løn og detaljer.
 • Giv aldrig dine personlige oplysninger ud
  • Del aldrig personlige ID dokumenter, din adresse, telefonnummer eller andre økonomiske informationer med personer du møder online
 • Mød altid hinanden før den første babysitter aftale
  • Snak med den anden person på telefon og aftal at mødes med dem før du arbejder med dem.
  • Aftal et møde, gennem Babysits, et offentligt sted hvor I kan lære hinanden at kende.
 • Spørg om referencer og eventuelle certifikater
  • Spørg altid om du kan snakke med referencer før du laver en aftale. Disse samt certifikater kan fortælle dig mere om den anden persons troværdighed
 • Fyld indgangsskemaet ud sammen før jeres første aftale
  • Fyld dette skema ud før I har jeres første aftale sammen. Dette afhjælper at eventuelle problemer ikke opstår i løbet af babysitter aftalen
   Indgangsskemaet
 • Rapportér medlemmer, der virker mistænkelige
  • Føler du at et medlem ikke er ærlig eller spørger om andet end børnepasningstjenester? Underret os om dette gennem rapporteringsknappen
 • Lær at genkende svindlere
  • Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det nok tilfældet!
  • Se vores afsnit om svindel og bedrageri nedenfor, for mere information

For flere tips og råd se venligst:

Ressourcer til Fællesskabet

Svindlere og Bedrageri

Identitetstyveri sker når en person gør ulovlig brug af dine personlige oplysninger. Babysits spørger dig aldrig om dine personlige oplysninger. Hvis en bruger spørger om dine personlige oplysninger, beder vi dig meddele dette til os øjeblikkeligt, da det kan være et forsøg på svindel.

Hvordan kan du forhindre svindel som bruger?

 1. Giv ikke oplysninger om dig selv, til brugere som du ikke kender godt nok eller stoler på. Vær forsigtig med personlige oplysninger såsom pasoplysninger, e-mail adresser, telefonnumre, ansøgninger mm.
 2. Hvis du er kontaktet af et agentur bør du først finde ud af mere om virksomheden. Hvis ikke du kan finde informationer om virksomheden bør du være forsigtig mod eventuel svindel.
 3. Overfør aldrig penge til nogen, du aldrig har mødt, og accepter aldrig penge fra nogen, før babysitterjobbet er udført. I dette tilfælde er det næsten altid et spørgsmål om svig.
 4. Pas på sob historier. Dette kan for eksempel være en historie om en afdød partner. Ofte kan svindlere bruge denne slags historier til at prøve at lege med dine følelser og overtale dig til at overføre penge.
 5. Mød altid inden den første babysitting-aftale. Sørg for, at det indledende møde er et offentligt sted. Hvis du ikke har tillid til situationen, kan du nemt forlade det.
 6. Vær mistænksom, når en bruger ringer anonymt eller med et fremmed telefonnummer. De fleste brugere har et lokalt telefonnummer.
 7. Overfør ikke penge via ukendte betalingsapps. Svindlere bruger ofte forfalskede betalingsapps, der fører til en falsk side for at finde ud af ofrenes bankoplysninger.
 8. Accepter aldrig et job fra en person, du aldrig har mødt. Rigtige familier vil møde dig først og interviewe dig personligt, før de ansætter dig.
 9. Betal aldrig for en baggrundskontrol, og brug ikke en baggrundskontroltjeneste, du ikke kender. Svindlere kan selv stå bag disse tjenester og stjæle dine penge eller i værste fald stjæle dine personlige oplysninger.
 10. Stol på dine instinkter. Hvis noget synes for godt til at være sandt, er det det. Hvis du stadig er i tvivl om personens ægthed, tøv ikke med at kontakte os. Vi ser med glæde over brugerens profil til dig og giver dig nogle råd.

Tror du at du er blevet offer for svindel?

Hvis du tror du er blevet offer for svindel, bør du kontakte os øjeblikkeligt så vi kan blokere den pågældende persons profil for at forhindre fortsat svigagtig aktivitet.

Lav en anmeldelse hos politiet. Vi råder dig til at altid at lave en anmeldelse hos politiet når du har mistanke om at være offer for identitetstyveri.

Ansvarsfraskrivelse

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at baggrundstjek ikke bliver lavet automatisk på vores medlemmer i fællesskabet. Det er i sidste ende op til vores medlemmer at spørge om eventuelle attester og kontrollere dem, de kommunikerer og arbejder med. Vi kan løse problemer, der opstår på vores platform. Dog kan vi ikke hjælpe dig med problemer, hvis disse er opstået i interaktioner du har haft uden for platformen.