Hvordan det virker

Hvordan det virker

Babysits platformen er et offentligt fællesskab, der forbinder forældre med babysittere

Hvorfor bruge Babysits?

Uanset om du er på udkig efter et fantastisk babysitter eller babysitterjob, gør Babysits det let og gennemsigtigt. Du har fuld kontrol over din profil, priser, hvem du vælger at arbejde med og hvordan du interagerer med andre medlemmer.

Vi giver dig kontrol

Læs anmeldelser og detaljerede profiler med pålidelige brugerverifikationer. Screen, interview og lav dit valg. Planlæg og betal aftaler via platformen. Babysits giver dig ro i sindet på hvert trin, fra at finde en babysitter eller et babysitterjob til at planlægge aftaler.

Din babysitter eller babysitterjob i 3 trin

Inspect profiles and users carefully

1. Søg

Læs detaljerede profiler og anmeldelser. Søg efter hjælp eller job lejlighedsvist, i sidste minut, deltid eller fuldtid.

Communicate through Babysits

2. Kontakt

Kontroller, interview og træf dit valg. Forældre betaler os ikke, før de kontakter en babysitter. Babysittere kontakter gratis.

Plan your appointments through Babysits

3. Bestil

Planlæg og betal bookinger gennem babysits, babysitters får betaling efter babysitter-aftalen. Download kvitteringer for udgifts- eller skattedeklarationer.

Det er vigtigt at bemærke, at Babysits ikke er et børnepasningsbureau. I stedet giver vi dig agentur til at tage dine egne informerede beslutninger. Babysits udfører ikke baggrundskontrol af platformmedlemmer. Dette betyder, at lokalsamfundets medlemmer selv er ansvarlige for screening, samtale og valg.