Om os

Om os

Sammen gør vi babysitting gennemsigtig

Hvordan det startede

Babysits blev grundlagt i 2008 af Peter van Soldt. Han bemærkede, at familiemedlemmer og nære venner kæmpede for at finde en kvalitets-, pålidelig babysitter, der opfyldte deres behov, og mente, at der måtte være en løsning. Derfor blev Babysits skabt; en online platform, hvor du nemt kan filtrere på alle dine pasningsbehov, uanset om du ønsker en tosproget barnepige, en fleksibel babysitter i weekenden eller en babysitter med erfaring med at arbejde med børn med særlige behov.

Mission

Babysitter er der for at forbedre livet for familier med behov for børnepasning, for at give forældre ro i sindet og hjælpe dem med at finde den perfekte pasform til deres familie. Vores mission er at styrke fællesskaber omkring børnepasning. Nu er Babysits vokset til over 4 millioner medlemmer på næsten alle kontinenter og støtter familier med børnepasning hver dag.

Mød holdet

Jeg fandt en Supersitter til mine børn gennem Babysits, og jeg bruger det, jeg lærer af min egen erfaring, til at forbedre platformen.

-Peter van Soldt-

Babysitter består af et motiveret team, der arbejder hen imod sikker, tilgængelig og overkommelig børnepasning. Vi sætter stor pris på gennemsigtighed og løbende forbedringer. For at sikre, at Babysits er så medlemsvenligt som muligt, bruger vi selv platformen sammen med vores venner og familiemedlemmer! Uanset om det er til et sidejob som babysitter eller for at finde en babysitter til vores egne børn, hjælper denne erfaring os med at give de bedst mulige forbedringer til platformen.

Hvad vi står for

Sikkerhed
Sikkerhed

Tillid og sikkerhed er vores topprioriteter. Vi træffer ekstra foranstaltninger for at gøre platformen så sikker som muligt for vores medlemmer.

Lær mere
Gennemsigtighed
Gennemsigtighed

Vi tror på en åben, ærlig og ligetil platform, der giver vores medlemmer al den information, de har brug for for at træffe de bedst mulige beslutninger.

Klimaindsats
Klimaindsats

Babysitter bekymrer sig om børns fremtid! Det er derfor, vi dedikerer en del af vores omsætning til at fjerne CO2 fra atmosfæren.

Lær mere
Inklusivitet
Inklusivitet

Alle kan tilmelde sig Babysits og finde børnepasning eller børnepasningsjob, uanset deres oprindelse, køn, religion, seksualitet osv.

Privatliv
Privatliv

Babysitter bekymrer sig virkelig om privatlivets fred for dine data. Vi behandler kun dine personoplysninger, når det er strengt nødvendigt.

Lær mere

Vi hjælper familier over hele verden

Et voksende globalt netværk af udbydere af børnepasning, forældre og det internationale team bag det

5.000.000+
Medlemmer
28.500+
Byer
82+
Lande

Hvilken rolle spiller du?

Safety

Familier

Det kan være vanskeligt at finde en pålidelig babysitter online. Det er her babysitter kommer ind. Vi leverer en gennemsigtig platform, så du kan føle dig sikker på, at dine børn er i de bedste hænder.

Uanset om du leder efter fleksibel babysitter, en tosproget barnepige, en med erfaring med særlige behov, en babysitter der henter børnene fra skole osv. Babysitter har nogen til dig!

Safety

Børnepasningsudbydere

Kan du lide at være din egen chef og vælge dine egne timer og løn? Elsker du absolut børn og vil gerne få relevant arbejdserfaring og nogle ekstra kontanter?

Babysits-samfundet er det perfekte sted for småbørnevanglere, peek-a-boo-spillere, bleieskiftere, raserianthængere, hjemmearbejdehjælpere eller bygning af puder!

Safety

Børnene

Børnenes sikkerhed og komfort er førsteprioritet. Forhold som regerings-ID-verifikation, anmeldelser, referencer og mere eliminerer forældres bekymringer.

Derudover inkluderer vores samfundsressourcer rådgivning til børnepasning, DIY, opskrifter og aktiviteter til at tilbringe kvalitetstid med børnene.

Vi arbejder altid på, at gøre de rigtige ting, rigtigt.

Tilmeld mig!