Om os

Om os

Babysits er et globalt børnepasningsfællesskab, der bemyndiger forældre og babysittere globalt.

Vi er fællesskabet for børnepasning

Du har måske en fremragende babysitter rundt om hjørnet, eller gået forbi en forælder i supermarkedet, som behøver en weekend børnepasser.
Desværre snakker vi ikke altid med dem vi møder hen ad vejen, og dette kan gøre det svært for forældre og babysittere at finde hinanden.

Vi på Babysits tror på en fremtid, der fremmer nemmere løsninger for hverdagen.
Denne tro har inspireret os til at gøre børnepasning sikkert, nemt og overkommeligt, ved at skabe en platform, der bringer forældre og børnepassere sammen.

Uanset om du er, eller leder efter, en titte-bøh mester, ble-skifter, tumling hyrde, oprørs afværger, lektiehjælper eller sandslots bygger, har vi nogen til dig!

Et voksende globalt netværk

1.500.000+
Medlemmer
28.500+
Byer
37+
Lande
Kort

Vores rejse

Babysits blev grundlagt i 2008 af Peter van Soldt. Han var motiveret af en overbevisning om en rigtig god børnepasningsplatform giver en meningsfuld løsning, der forenkler hverdagens besværligheder. Resultatet blev et online fællesskab for børnepasning, der gør det nemt for forældre og babysittere at komme i kontakt. Søg blot i dit område, kom i kontakt og planlæg aftaler! Det kan ikke blive nemmere!

Over ti år senere er Babysits' fællesskab og organisation vokset eksponentielt. Vi er nu et dedikeret internationalt team af mennesker, der er engagerede for at gøre børnepasning sikkert, nemt og overkommeligt. Sammen forbedrer vi løbende platformen og fællesskabet for forældre og babysittere.

Vi har forbundet hundrede tusind forældre og babysittere, online samt via vores mobile app. Med vægt på vores internationale fællesskab af brugere og vores kundeservice, er Babysits nu den nemmeste vej at finde børnepasnings tjenester eller -arbejde.