Om os

Om os

Sammen gør vi babysitting gennemsigtig

Babysits handler om os alle: et samfund af forældre, babysittere, børn og Babysits-teamet. Er du nysgerrig efter den rolle, du spiller?

Forældrene

Forældrene

Det kan være vanskeligt at finde en pålidelig babysitter online. Det er her babysitter kommer ind. Vi leverer en gennemsigtig platform, så du kan føle dig sikker på, at dine børn er i de bedste hænder.

Hvis du er på udkig efter en småbarnsmusler, peek-a-boo-afspiller, bleebytte, tantrum-omformer, hjemmearbejder eller en bygning af puderfort, har Babysits dig dækket!

Sådan fungerer babysitter

Børnepasserne

Børnepasserne

Kan du lide at være din egen chef og vælge dine egne timer og løn? Elsker du absolut børn og vil gerne få relevant arbejdserfaring og nogle ekstra kontanter?

Babysits-samfundet er det perfekte sted for småbørnevanglere, peek-a-boo-spillere, bleieskiftere, raserianthængere, hjemmearbejdehjælpere eller bygning af puder!

Sådan fungerer babysitter

Børnene

Børnene

Børnenes sikkerhed og komfort er førsteprioritet. Forhold som regerings-ID-verifikation, anmeldelser, referencer og mere eliminerer forældres bekymringer.

Derudover inkluderer vores samfundsressourcer rådgivning til børnepasning, DIY, opskrifter og aktiviteter til at tilbringe kvalitetstid med børnene.

Tillid og sikkerhed

Fællesskabets ressourcer

Babysits-holdet

Babysits-holdet

Babysits blev grundlagt i 2008 af Peter van Soldt. Han var motiveret af ideen om at udvikle en brugervenlig platform, der giver forældre både frihed og ro i sindet: Vores mission om at styrke samfund omkring børnepasning globalt blev født.

I dag består babysitter af et motiveret team, der arbejder mod sikker, tilgængelig og overkommelig børnepasning. Vi værdsætter gennemsigtighed og kontinuerlig forbedring.

Hvad vi står for

Her på Babysits tror vi på at støtte socialt gode og sikre, at vi efterlader en levedygtig planet for børnene, der er hjerteslaget i vores globale samfund.

På grund af dette er Babysits blevet medlem af Leaders For Climate Action, en organisation af ligesindede virksomheder, som har lovet at handle mod kulstofforurening og klimaændringer. Vi bruger blandt andet en del af vores omsætning på at fjerne CO₂ fra atmosfæren.

Lær mere om, hvordan vi gør dette her:

Et voksende globalt netværk af udbydere af børnepasning, forældre og det internationale team bag det

4.000.000+
Medlemmer
28.500+
Byer
64+
Lande