Supersitter: Oplev stærkt anbefalede babysittere

Supersitter

Oplev stærkt anbefalede babysittere

Babysits Supersitter-programmet fejrer samfundets bedst bedømte og mest aktive siddere.

Hvordan bliver man en supersitter? / Hvorfor leje en supersitter?

Supersitters har bevist sig ved at levere fremragende service inden for Babysits-samfundet. På grund af dette belønner vi dem med øget synlighed inden for søgerangeringer og en supersitter-badge! På denne måde skiller sig disse plejere ud, og forældre kan let finde dem i søgeresultaterne eller ved at filtrere efter disse supersittere. Det er vores måde at sige tak og vise vores påskønnelse for disse mødere.

Kriterierne for at være en supersitter er som følger:

4.5+ samlet vurdering

Supersitters har en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 eller højere baseret på anmeldelser fra Babysits forældre. Disse forældre har haft fremragende plejeerfaringer med supersitters.

90% svarprocent

Disse venlige supersittere reagerer på over 90% af de modtagne beskeder fra forældre. Forældre kan have den lethed i sindet, at deres beskeder får et svar.

Responstid

Supersittere er aktive medlemmer og svarer på 90 % af nye beskeder inden for 24 timer. På denne måde kan forældre forvente et hurtigt svar fra disse supersittere.

Bestillinger

Supersitters er booket via Babysits-platformen. Forældre kan være mere sikre på, at disse supersittere er pålidelige og holder deres løfter.

Krav

For at sikre, at forældre føler sig sikre på at ansætte en pålidelig og erfaren plejer, forventes det at supersitters opretholder Supersitter-niveau for pleje:

  • Gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 eller højere
  • Svarprocent over 90% af meddelelserne
  • Svartid inden for 24 timer
  • Planlæg alle dine reservationer gennem Babysits
  • Vær aktiv på Babysits-platformen

Hver måned tjekker vi om supersitters har opfyldt ovenstående krav. Hvis de gør det, opretholder de deres Supersitter-status.

Oplev samfundets supersittere