Hjælp - Identitetsbekræftelse

Identitetsbekræftelse

Hvorfor bliver medlemmer bedt om at foretage ID-verifikation?

Vi vil have dig til at være sikker på, at folk på Babysits er, som de siger, de er. Ved at verificere vores medlemmers identiteter kan vi skabe et mere sikkert miljø, forhindre svigagtige aktiviteter og beskytte mod identitetstyveri.

Af tillids- og sikkerhedsmæssige årsager kan medlemmer blive bedt om at bekræfte deres ID, før de kan kontakte andre medlemmer.

Et offentligt udstedt billed-id-dokument, såsom pas, identitetskort eller kørekort, er nødvendigt for at bekræfte id.

Hvis du ikke har et offentligt udstedt billed-id-dokument, vil du ikke være i stand til at fuldføre id-bekræftelse. Du bør prøve igen, når du har fået en officiel form for billedidentifikation.

Hvad betyder det, når nogen har bekræftet deres id?

Medlemmer tager billeder af fysiske ID-dokumenter med deres skrivebords- eller mobiltelefonkamera og sender dem til Babysits. Machine Learning forsøger at identificere, om det præsenterede dokument er autentisk.

Dernæst skal medlemmerne tage en selfie. Dette bruges til at bekræfte, at ansigtet på identitetsdokumentet og selfien matcher.
Til sidst tjekker vi om selfien matcher medlemmets profilbillede.

Dette hjælper os med at holde babysitter sikre, bekæmpe svindel og meget mere. Vi kan gemme data om ID-dokumentet og ansigtsbilleder. Vi gemmer ikke billederne af selve ID-dokumentet permanent.

At fuldføre denne proces er ikke en godkendelse af nogen forælder eller babysitter, garanterer ikke nogens identitet og er ikke en forsikring om, at interaktion med dem vil være sikker. Brug altid din egen bedste dømmekraft, og følg vores sikkerhedstips.

Er det sikkert at tilføje et stats-id?

Billederne af dit ID-dokument vil ikke blive gemt af Babysits, efter at verifikationen er gennemført, og denne verifikationsproces kan tage op til 1 uge.

Vi kan indsamle dine ansigtsbilleder, ID-nummer, fødselsdato, fornavn, efternavn, mellemnavn, dokumenttype, dokumentudstedende land, nationalitet og adresse, samt sofistikerede svindelsignaler og oplysninger om de enheder, der forbinder med vores tjenester. For at betale babysittere kan vi dele babysitter-id'er med vores betalingsudbyder Stripe på grund af lovgivningsmæssige og økonomiske partnerkrav. Uanset årsagen vil dit ID aldrig blive delt med nogen andre, der bruger Babysits eller nogen anden tredjepart.

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt med henblik på identitetsbekræftelse og udbetalinger. Vi har implementeret strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data, herunder kryptering og adgangskontrol. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med uautoriserede tredjeparter, medmindre loven kræver det.