Når du lader dine børn med en babysitter for første gang

Når du lader dine børn med en babysitter for første gang

Af Babysits, 4 minutter at læse

Del:

At skulle forlade dine børn og lade dem blive passet af en babysitter for første gang, kan være utrolig svært for enhver forælder. Tjek følgende tips for at gøre denne skræmmende situation meget lettere for både dig og børnene!

Find en babysitter, du stoler på og lær dem at kende

Når du bruger Babysits, skal du vælge og indlede kontakt med profiler, der er detaljerede og har profilbilleder. Hvad er deres oplysninger? Hvor meget erfaring har de? Hvordan ville de passe ind med dine familieværdier? Omfattende profiler er langt mere troværdige. Vær ikke bange for at spørge potentielle babysitter for mange spørgsmål. Hvis babysitteren er seriøs om jobbet, vil han/hun være glad for at besvare alle dine spørgsmål. Efter den første kontakt på Babysits beskedtjenesten kan du arrangere et telefonopkald eller et ansigt til ansigt møde i et offentligt rum. Dette giver dig mulighed for at få en større forståelse for, hvem børnepasseren er, og om han/hun er det perfekte match for din familie.

Giv børnene besked på forhånd

  Underret børnene så tidligt som muligt, når du har ansat en babysitter. Det overses ofte, men børn har også brug for tid til at forberede sig! Overvej at tage børnene med dig for at møde babysitteren før første pasning. Kendskab vil gøre det muligt for børnene at være konfortable på dagen for børnepasning. Du kan opmuntre børnene til at blive begejstrede for at have en babysitter og understrege, hvor sjovt det skal blive!

Spørg babysitteren om at begynde tidligt

  På dagen for børnepasningen kan du invitere babysitteren til at komme til huset 1 til 2 timer før starten af deres vagt. Dette vil gøre det muligt for dine børn at blive komfortable med den nye babysitter. Babysitteren og dine børn kan interagere med hinanden, mens du er i nærheden. Husk at bygge forhold på tager tid, så tving det ikke for meget! Hvis babysitteren og børnene er i en sjov aktivitet vil dette distrahere børnene og gøre det nemmere, når du forlader huset.

Hav nødkontakter

  Nødsituationer er typisk en meget sjælden forekomst, men det er afgørende, at alle babysittere er parate til at håndtere en nødsituation, hvis denne skulle opstå. Diskutér med børnepasseren hvad de skal gøre, hvis visse situationer opstår. Skriv en liste over nødkontaktnumre, og redegør for babysitteren, hvornår hvert nummer skal bruges. Overvej at inkludere alarmcentraler, dit telefonnummer og dine forældres telefonnummer på listen.

Giv oplysninger og ressourcer

  Forskellige familier har forskellige husregler. Sørg for, at du klart forklarer jeres husregler og eventuelle særlige instruktioner til babysitteren. Det er gavnligt at indgå aftaler om brugen af husholdningsartikler, så børnepasseren ved præcis, hvad de må bruge. Sørg også for at vise babysitteren, hvor de kan finde alle nødvendige materialer, der er nødvendige for at passe børnene (fx bleer, sutter osv.). Sørg for at give babysitteren dine børns daglige rutiner, dine børns yndlingslegetøj og alle mad og drikkevarer, der er nødvendige.   Desuden bør du gøre dine forventninger og grænser klare for både dine børn og babysitteren. Børnene skal forstå, at reglerne ikke ændres, bare fordi du ikke er hjemme.

Snig dig ikke væk

  Når du forlader huset, bør du sørge for at sige farvel til dine børn. Hvis du ikke gør det, kan et barn bekymre sig, da de kan begynde at tro, at du gør noget forkert. Når du siger farvel, smil og giv hvert barn et kram. Forbliv rolig og forklar at du kommer tilbage senere.