Hjælp - Til børnepasningsudbydere

Til børnepasningsudbydere

Gælder en aldersgrænse på 16 år for Babysits. Du skal bede om tilladelse fra dine forældre hvis du er under 18 år.

Hvis din profil vises i toppen af søgeresultaterne finder forældre din profil nemmere. For at optimere din søgeplacering kan du gøre to ting:

  1. Optjene mærker. Målet med mærkesystemet er at fremme et fællesskab af motiverede medlemmer ved at favorisere profiler med højest kvalitet og flest verifikationer.
  2. Bruge platformen og tjekke din profil regelmæssigt.
  3. Fokuser på din kvaliteter. Det er noget af det første forældre kigger efter.

Hvis du vil ansøge til et jobopslag tilføjet online på Babysits, kan du kontakte en forælder ved at gå ind på deres profil og klikke på knappen “kontakt”. Gør venligst opmærksom på at du skal have en aktiv profil for at kunne kontakte forældre.

Når du har en aktiv profil kan forældre kontakte dig ved at sende en besked via vores beskedtjeneste. Vi meddeler dig, når du har modtaget en ny besked. Du kan gå til Babysits indbakke og svare direkte.

Babysittere bestemmer deres egen timeløn for at passe børn, baseret på deres kvalifikationer, færdigheder og erfaring. Du kan sætte din gennemsnitlige timeløn per barn på din profil. Her kan du også se den gennemsnitlige løn andre babysittere beder om, så du kan danne dig et overblik over, hvad den normale timeløn ligger på.

Timeprisen kan også variere afhængigt af antallet børn du skal passe, påkrævede opgaver og beliggenheden af babysitter jobbet. I sidste ende er det op til dig at forhandle din timeløn med forælderen.

Du laver aftaler med forældrene om betalingen. Babysittere betaler os ingen provision og beholder dermed al deres indtjening selv.

Indkomst fra job formidlet via Babysits bliver ikke betalt gennem Babysits. Babysits indberetter ikke til SKAT og dermed skal brugere selv sørge for at indberette deres indtægter til SKAT.
Alle indtægter du tjener for børnepasning, som privatperson, skal du indberette til SKAT som B-indkomst. Hvis du er under 16 år, kan du arbejde i private hjem uden at betale skat af lønnen. Det er dit ansvar som børnepasser at indberette din løn til SKAT, og Babysits afskriver sig ethvert ansvar der bør ligge under din skattepligt.
For flere informationer kan du se SKAT.dk.

Det kan ske at du har haft en negativ oplevelse med en forælder. Det er vi kede af at høre. Hvis du har kontaktet forælderen gennem Babysits’ beskedtjeneste, kan du skrive en vurdering om forælderen. Under alle omstændigheder beder vi dig rapportere forælderen gennem kundeservice, via forælderens profil. Babysits vil dermed blive underrettet om disse rapporter og træffe enhver handling, der måtte være nødvendig.

Desværre svarer nogle forældre ikke altid på beskeder. Dette er dog forskelligt fra bruger til bruger. Der er ingen måde for dig, eller os, at tvinge dem til at svare på en besked. Dog opfordrer vi dem til at svare, gennem flere midler, og vil endeligt deaktivere inaktive brugere.
Før du skriver en besked kan du se hvor lang tid det normalt tager en forælder at svare på beskeder, på deres profil (når data er kendt).