Hjælp - Om Babysits

Om Babysits

Babysits er en online børnepasningsplatform. Forældre og børnepasningsudbydere kan kontakte hinanden direkte på vores hjemmeside eller app og planlægge børnepasningsaftaler.

Få mere at vide Om os!

Forældre og børnepasningsbureauer eller virksomheder kan oprette en profil og opslå job gratis, men vi beder om et mindre gebyr for at kontakte børnepasningsudbydere.
Platformen er helt gratis for børnepasningsudbydere.

For flere detaljer, tjek prissætningssiden.

Babysitter screener ikke brugere. Vi har dog rapporter og sikkerhedsforanstaltninger på plads og tjekker disse regelmæssigt for upassende adfærd. I tilfælde af mistænkelig adfærd, træffer vi straks passende foranstaltninger.

Vi fremmer også et troværdigt fællesskab ved at levere mange frivillige bekræftelser, som børnepasningsudbydere og forældre kan gøre for at forbedre kvaliteten og gennemsigtigheden af deres profiler.

Dette inkluderer:
* ID-bekræftelse (børnepasningsudbydere skal fuldføre ID-bekræftelse for at nå ud til familier).
* Bekræftelse af social profil
* Telefon- og e-mailbekræftelse
* Anmeldelser og referencer
* Kontrol af baggrunds- eller straffeattest

Men da vi ikke screener vores brugere, skal du være opmærksom på, at du er ansvarlig for at interviewe potentielle kandidater og i sidste ende foretage et valg.

Læs vores tillid og sikkerhed oplysninger.

Babysits respekterer dit privatliv og behandler kun dine data til det formål, som du har givet dem til og i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Kontaktoplysninger, såsom din adresse, e-mail og telefonnummer, vil aldrig blive vist eller delt med tredjeparter eller andre brugere. Vi bruger disse oplysninger til at bekræfte, hvem du er, give nøjagtige søgeresultater og kontakte dig, hvis det er nødvendigt. Det er helt op til dig, hvilken information du vælger at dele med andre brugere på din profil eller via beskedsystemet.

Vi træffer også passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger ved at bruge de nyeste teknologier til at beskytte dine oplysninger mod tab, misbrug eller ulovlig behandling.

Læs vores privatlivspolitik

Mens de kommunikerer på vores beskedtjeneste, kan Babysits administrere og reagere på upassende adfærd fra andre brugere. Hvis du vælger at kommunikere uden for Babysits platformen, gør det det sværere for os at beskytte dine data, da vores sikkerhedsforanstaltninger ikke længere vil gælde. Så ved at bruge alternative kommunikationsmedier løber du en større risiko for svindel og phishing-forsøg.

Skulle en ukendt bruger anmode om dine personlige data, bedes du straks rapportere dette til os, da det kan være et forsøg på svindel. Hvis du mener, at du er udsat for identitetssvindel, skal du informere os og indgive en anmeldelse til politiet med det samme.

Babysits gør sit bedste for at opdage og fjerne svindlere fra platformen og reagere hurtigt på rapporter, men vi kan ikke hjælpe dig med interaktioner, der sker uden for platformen.

Rapportér mistænkelig adfærd

Læs vores tillid og sikkerhed oplysninger.

Nej, medlemmer er ikke dækket af nogen form for forsikring via Babysits. Medlemmer kan vælge at tegne deres egen forsikring, når det foretrækkes eller lovmæssigt er påkrævet.