Hjælp - Om Babysits

Om Babysits

Babysits er en online platform for børnepasning, hvilket betyder at vores børnepassere og forældre er i kontakt med hinanden. Vi letter kommunikationen mellem babysittere og forældre gennem vores platform. Brugere på vores hjemmeside kan kontakte hinanden direkte via vores private beskedtjeneste og planlægge aftaler.

Husk at forældre og babysittere er ansvarlige for at kontrollere, interviewe, samt træffe deres endelige valg. Babysits kan ikke acceptere ansvar for brugere på platformen eller deres handlinger.

Ja. Babysits appen er fuldstændig gratis at downloade hos Google Play og App Store. Sørg for at opdatere appen regelmæssigt, da vi løbende forbedrer vores Babysits app.

Babysits har indarbejdet mange sikkerhedsforanstaltninger i platformen, som vi forbedrer løbende, for at sikre din information. Hvis du vælger at kommunikere eksternt Babysits platformen, bliver det vanskeligere for os at beskytte dine data, da vores sikkerhedsforanstaltninger ikke længere vil gælde.

Vi anbefaler babysittere og forældre til at verificere deres identitet ved at bekræfte deres e-mail adresse, telefonnummer og tilslutte andre online profiler til deres konto.

Platformen er fuldstændig gratis for babysittere og dagplejere.

For forældre og agenturer, beder vi om et beskedent gebyr for at kontakte babysittere og/eller dagplejere.

Se vores prisside for detaljer.

Babysits kontrollerer ikke tilmeldte forældre, babysittere, dagplejere eller agenturer, men vi kontrollerer regelmæssigt uønsket indhold. Hvis vi hører om en upålidelig bruger, blokerer vi straks denne konto fra vores platform. Da vi ikke kontrollerer vores brugere, skal du være opmærksom på, at du er ansvarlig for at interviewe potentielle kandidater og i sidste ende foretage et valg.

For at minimere din risici og for at sikre din families sikkerhed anbefaler vi, at forældre møder potentielle babysittere, inden de inviterer dem til at passe deres børn. Desuden rådes forældre til at se babysitteres referencer og vurderinger for at træffe det bedste valg. For mere information, besøg vores tips til forældre side.

Til babysittere anbefaler vi også, at du møder forældrene, inden du godkender at passe deres børn. For din egen sikkerhed, foreslå forældrene, at I mødes i et offentligt område og tag nogen med dig. For mere information, besøg vores tips til babysittere side.

Vi anbefaler stærkt, at brugerne kommunikerer via Babysits beskedtjeneste, indtil de er komfortable nok med og stoler på den anden bruger, til at udveksle kontaktoplysninger og kommunikere eksternt Babysits. Besøg vores tillid & sikkerheds side for mere information.

Vi anbefaler, at du bruger vores private beskedtjeneste, da vi har indarbejdet mange sikkerhedsforanstaltninger i platformen, for at føre tilsyn over adfærd og holde dine oplysninger sikre. Når du kommunikerer via vores beskedtjeneste, kan Babysits administrere og reagere på enhver upassende opførsel fra en anden bruger. Hvis du vælger at kommunikere med andre brugere via en ekstern meddelelsestjeneste, kan vi ikke garantere, at dine oplysninger forbliver sikre. Dermed ved at bruge alternative kommunikationsmedier, vil du løbe en større risiko for svindel- og phishing-forsøg.

Identitetstyveri sker når nogen gør ulovlig brug af dine personlige oplysninger. Babysits spørger dig aldrig om personlige oplysninger. Hvis en ukendt bruger spørger om dine personlige oplysninger, bør du rapportere dette til os da det kan være et forsøg på svindel. Hvis du tror du er blevet offer for identitetstyveri skal du informere os og sende en anmeldelse til politiet med det samme.

Babysits gør sit bedste for at opdage og fjerne svindlere fra platformen og svare på rapporteringer, men vi kan ikke hjælpe med interaktioner, der sker udenfor vores platform. Se venligst vores tillid og sikkerheds side for mere information.

Skal du flytte eller rejse til et andet land? Du kan tage din Babysits konto med dig!

Babysits platformen findes i en række forskellige lande, du kan se dem alle på vores Babysits.org side.

Du kan også til enhver tid skifte lande eller sprog via sidens sidefod. Du skal blot klikke på flaget og vælge hvilket lands side du vil besøge. Når du skifter til et nyt lands hjemmeside, bliver du bedt om at logge ind med din email og adgangskode igen.