Familie på 5. Theo på 3, Sebastian på 7 og Oskar på 9. Drengene elsker at lege, spille spil, tegne ved vores krea bord og spille musik. Vi er en kreativ familie, med god plads både inde og ude til leg og kreativitet. Vores drenge kan sagtens have energi, men de er ikke på tværs eller utrygge og derfor relativt nemme at passe. Oskar er også så gammel nu, at han er en god hjælp. Vi har oftest brug for..

Familie på 5. Theo på 3, Sebastian på 7 og Oskar på 9. Drengene elsker at lege, spille spil, tegne ved vores krea bord og spille musik. Vi er en kreativ familie, med god plads både inde og ude til leg og kreativitet. Vores drenge kan sagtens have energi, men de er ikke på tværs eller utrygge og derfor relativt nemme at passe. Oskar er også så gammel nu, at han er en god hjælp. Vi har oftest brug for pasning om eftermiddag/aften hvis vi skal til noget begge forældre, så det vil ofte være noget med at lune en lasagne e.l., se lidt fjernsyn og putte børnene :-) Løn kan vi forhandle, også med weekend/aften tillæg.

Karakteristika for børn
  • Kreativ
  • Snakkesalig
  • legende

Antal børn
3
Alder på børn
  • Børnehavebarn
  • Folkeskoleelev

For din egen sikkerhed og beskyttelse skal du kun kommunikere og få betalt gennem Babysits. Del aldrig personlige oplysninger som ID-dokumenter og bankoplysninger med nogen, du aldrig har mødt. Lær mere

Hvornår vi har brug for en babysitter

Ma Ti On To Fr
Morgen
Eftermiddag
Aften
Nat
Opdateret: 8. september 2023

Om vores familie

Type babysitter nødvendig
  • Babysitter
  • Barnepige
Foretrukket pasningssted
Hos familien
Sprog vi taler
  • Dansk
Foretrukket
8 gange


0 Vurderinger

Vi beklager, men vi er i øjeblikket ikke i stand til at håndtere din forespørgsel. Venligst prøv igen senere, eller kontakt os hvis problemet fortsætter.

Når du har kontaktet denne bruger, vil din vurdering dukke op her.


0 Referencer

Vi beklager, men vi er i øjeblikket ikke i stand til at håndtere din forespørgsel. Venligst prøv igen senere, eller kontakt os hvis problemet fortsætter.

Når du har modtaget en reference invitation fra brugeren, er det her referencen vil vise sig.


Indlæser...

Michael givet

Email-adresse

Aktiviteter

Medlem siden
September 2023
Seneste aktivitet
Besvarede meddelelser
-
Gennemsnitlig responstid
-
Bestillinger
0
Gentag bookinger
0

Del denne profil


Find andre muligheder i og omkring Smørumnedre


Gratis tilmelding

140,00 kr./time
Timepris for børnepasning

140,00 kr./time
Timepris for børnepasning

Velkommen til Babysits

Log ind eller tilmeld dig