Julens Magi

Julens Magi

Af Babysits, 3 minutter at læse

Er du ved at tælle dagene til juleferie og juleaften? Bare rolig, tiden hvor familier mødes og fejrer julen er snart over os! Vi vil gerne hjælpe med ideer til hvordan i kan tilbringe kvalitetstid sammen, og hvordan i får en fantastisk jul.

For at hædre den gode juleånd, bør vi alle tilbringe mere tid med dem vi elsker hvor vi laver sjove juleaktiviteter. Tjek disse 5 sjove aktiviteter for hele familien.

Har du allerede skrevet et brev til julemanden?

Vi skriver ikke så mange breve i dag som vi engang gjorde, men der er et brev vi aldrig glemmer! Hvis du ikke allerede har hjulpet dit barn med at skrive et brev til julemanden, har vi lavet 3 skabeloner som kan udfyldes med dit barns ønsker. Hvis dit barn ikke skriver selv i nu, kan i vælge skabelonen der inkludere farvelægning. På den måde kan barnet stadig være med til at lave brevet.

brev til julemanden
brev til julemanden
brev til julemanden

Julemanden har altid tid til alle verdenens børn.

Filmmaraton med jeres yndlings julefilm

Flere og flere julefilm bliver udgivet hvert år, og vi har efterhånden mistet overblikket. Dog har vi styr på klassikerne og de kan stærkt anbefales at se. Vi anbefaler især ”Et juleeventyr” af Charles Dickens, fordi den berører dybe emner. Historien er om en mand som arbejder på hans juleånd med hjælp fra 3 ånder der viser ham hvordan julen bliver, hvis ikke han ændrer hans indstilling til den. Historien er med til at lære dine børn at familie og kvalitetstid i juletiden er vigtigere end gaver.

Skattejagt for hele familien

Det er familietid! Organiser en skattejagt som hele familien kan nyde! Lav nogle paprensdyr og gem dem forskellige steder i hjemmet. For at lave rensdyret behøver du blot gammelt pap, farver og en pompon til næsen!

Julemandens rensdyr

Personen som finder flest rensdyr, vinder en præmie!

Opdag det smukke ved julemarkeder

Det føles ikke rigtig som jul før du har besøgt dit lokale julemarked. Vælg en dag det passer hele familien at tage af sted og I sammen kan bruge en eftermiddag på at julehygge og gå rundt i julemarkedet. De har ofte små hyggelige træboder hvor lokale sælger forskellige sager: alt fra særlig mad til juledekorationer til hjemmet. Julemarkedet er også et sted hvor du kan finde originale gaver til de personer du i nu ikke har købt gave til. Tag en tur rundt på markedet med noget godt at drikke og eventuelt lidt at spise.

Hvem elsker ikke småkager?

Sidst men ikke mindst, kan I sammen følge den opskrift som nemt kan klares sammen børnene! Prøv disse småkager, den perfekte opskrift til julen og hyggelige eftermiddagsstunder. Glem ikke at købe sjove kageskærer, så I kan lave sjove former.

Følg vores opskrift og prøv kræfter med disse småkager!


Glædelig jul!