Babysitter test

Babysitter test

Af Babysits, 8 minutter at læse

Tror du at et babysitterjob er det rette for dig? Er du komfortabel med at skifte bleer og lave mad? Nyder du at spille spil og have det sjovt med børn? Tag denne korte babysitter test for at bevise dine evner til alle! Er du klar?

Denne test består af 11 spørgsmål der omhandler emnet ”hvordan du tager dig godt af børnene som babysitter”. Husk at kun et svar er korrekt til hvert spørgsmål, så tag din tid og vælg det bedste! Før du tager testen, find noget at skrive med og papir, så du kan skrive det bogstav ned der svarer til dit valgte svar.

Spørgsmål 1. Du babysitter en 3-årig som har lyst til at lege med sit legetøj. Hvordan reagerer du?

Spørgsmål 2. Du er ankommet til huset hvor du skal babysitte. Du skal passe en 2-årig dreng som ikke før er blevet efterladt alene med en babysitter. Efter forældrene går begynder barnet at græde. Hvad gør du?

Spørgsmål 3. Pigen som du passer ønsker at vise dig en YouTube video med hendes yndlingssang, så i kan danse sammen. Hvad synes du er bedst at gøre?

Spørgsmål 4. De tre børn som du passer i aften, er mere end almindeligt søde. Du tager derfor en selfie med dem. Hvad gør du?

Spørgsmål 5. Det er tid til aftensmad. Du sætter dig ned sammen med børnene ved spisebordet, men en af børnene er kræsen. Hun nægter at spise. Hvad gør du?

Spørgsmål 6. Du passer en 6-måneder gammel baby for første gang. Det er tid til at give babyen mad. Hvordan varmer du sutteflasken?

Spørgsmål 7. Forældrene er sent på den, og har derfor sendt besked hvor de spørger om du kan lægge deres nyfødte barn i seng. Hvordan positionerer du barnet?

Spørgsmål 8. Den 6-årige som du passer forsvinder, mens du er ved at lægge hans søster i seng. Du finder ham i køkkenet hvor han har opvaskemiddel i hans mund og på hans hænder. Hvad gør du?

Spørgsmål 9. Du passer to søskende, en bror og en søster, og de begynder så at slås. Hvordan stopper du dem?

Spørgsmål 10. Det er børnenes sengetid, men de vil ikke i seng. Hvad gør du?

Spørgsmål 11. Hvis barnet keder sig, foreslår du hvilke aktiviteter?


Tillykke testen er nu slut!

Find ud hvilken type babysitter du er: babysitter test

Selv hvis det ikke virker til at et babysitterarbejde er det rette for dig, men du har motivationen til at lære, kan du læse nogle af vores Fællesskabets ressourcer for bedre at forstå hvordan du passer børn:

Derfor kan du, uafhængigt at hvor mange point du fik rigtigt, altid lære mere ved at følge vores tips til at blive den bedste babysitter! Hvis du er motiveret, er alting muligt!