Læring og sjov hånd-i-hånd

Læring og sjov hånd-i-hånd

Af Babysits, 3 minutter at læse

Leder du efter ideer til hvordan dit barn kan prøve kræfter med matematik og geometri, men på en sjov og kreativ måde? Det er ikke altid nemt at fastholde børns opmærksomhed og samtidig forsøge at lære dem nye ting undervejs, men med magnetiske fliser kan de lege mens de lærer.

Magna-Tiles er egnet for alle børn fra 3 år og opefter og det udelukker selvfølgelig ikke voksne med barnlige sjæle. De små magnetiske fliser gør det nemt for selv helt små børn at gribe om den og prøve at sætte dem sammen på forskellige måder og former. Nedenfor vil i kunne læse om forskellige måder du kan bruge magnetiske fliser sammen med dine børn.

Matematik for begyndere Udover at være et fantastisk stykke legetøj, så er magnetiske fliser også mere end det! De magnetiske fliser kan bruges til at undervise i matematik for begyndere. Skriv tal på fliserne med en tus der kan vaskes af, og brug fliserne til at lægge sammen, trække fra hinanden og gange op. Fliserne kan fingere som en fantastisk guide for dine børn. Matematik

Leg med lys Magna-Tiles reflekterer lys på en fascinerende og smuk måde! Prøv sammen med børnene at sætte jeres byggede konstruktioner foran vinduet og se hvad der sker. I kan også slukke lyset indenfor og tage en lommelygte i brug for at fremkalde alle de flotte farver.

Leg med spejle Forsøg jer også med at bygge halve figurer som i så kan stille hen foran et spejl. Spejlets refleksion vil gøre figuren hel og kan lære børnene om geometri og hvordan former dannes. Prøv at forsøg jer med forskellige klassiske former fra geometrien. Sjov med spejle

Geometri for begyndere Med de magnetiske fliser kan et hav af figurer og former laves. Lidt i samme stil som med spejlet kan i udnytte fliserne til at sætte fokus på geometri. Lær om geometriens verdens på en sjov og underholdene måde, og på en håndgribelig måde for børnene. Med magnetiske fliser kan de selv tage hånd om formerne og mærke alle kanter.

Slotte Hvis dine børn har tøjdyr eller dukker, kan i sammen bygge et slot som de kan bo i. Lad børnene være med til at bestemme hvordan det skal se ud, og sørg for at stille det et sted hvor der kommer lys ind. På den måde vil tøjdyr og dukker få det mest farverige slot nogensinde! Slotte

Magnetiske fliser kan udover at sikre underholdningen i mange timer, også bruges til at hjælpe jeres børn i gang med matematik og geometri. Det er en god måde at få et førstehåndsindtryk af former og tal og ser samtidig flot og fascinerende ud. I kan finde Magna-Tiles sæt hos Legebyen samt mange andre sjove produkter.

Start jeres byggeri i dag!