Chia budding opskrift

Chia budding opskrift

Af Babysits, 2 minutter at læse

Det er svært at finde den rigtige balance når det kommer til at give sine børn sund og nærende mad. Vi spiser med vores øjne, og det gør sig især gældende for børn. Der er aldrig nogen der hører et barn sige: ” det broccoli ser lækkert ud”. Derfor er vi nødt til at bruge vores fantasi. Chiafrø er fulde af antioxidanter, og de indeholder fibre, jern og kalcium. De har også et højt indhold af naturligt protein, så du kan føle dig mæt i længere tid. Men hvordan gør vi chia frø interessant for børn?

Svaret til det spørgsmål er, chia budding. Det magiske ved chia budding er at det er tilgængeligt, alsidigt og priserne er overkommelige. Om end du vælger at lave det til morgenmad, frokost eller som en let dessert, så vil det holde sig friskt i op til 5 dage. Det er alsidigt fordi du kan vælge forskellige toppings afhængigt af hvad dit barn ønsker. En ekstra bonus er de overkommelige priser på chiafrø som er relativt billige at købe. Du kan derfor lave budgetvenlige buddinger til hele familien.

Chiafrø

Er du overbevist nok til at ville prøve det?

Her er opskriften:

Tilsæt en kop mælk til en halv kop chiafrø; Stil i køleskabet mindst en halv time; Tilføj ønskede ingredienser på toppen.

Her er nogle af vores yndlingskombinationer:

Chokolade chiabudding
* Chokolade soyamælk
* Chia frø
* Banan
* Muskatnød

Matcha chiabudding
* Matcha pulver
* Mandel mælk
* Chiafrø
* Cashewnødder
* Hindbær
* Kiwi
* Honning

Kokus chiabudding
* Kokosmælk
* Chiafrø
* Jordbær
* Mandelsmør
* Kokos flager
* Dragefrugt

Det er ekstremt nemt at lave, og dine børn vil elske den søde smag og sjove konsistens. Hele familien kan nyde denne snack sammen uden at skulle indtage sukker. Det kan virke svært til tider at overtale sine børn til at spise sundt, men med de rigtige sunde opskrifter Sund mad for børn er det muligt.