Babysitter forberedelse

Babysitter forberedelse

Af Babysits, 3 minutter at læse

Ved børnepasning er det en god idé at medbringe en taske med alle de nødvendige værktøjer til at hjælpe med at overvinde eventuelle nødsituationer, du måtte blive konfronteret med. Forvent det uventede! Det er også en god ide at være forberedt ved at have spil osv. klar for at forhindre, at små børn keder sig.

Hvordan skal du pakke dit babysitter-sæt? Først og fremmest er det en god ide at medbringe en taske. Fortrinsvis en taske med nogle pæne stoftryk, så det bliver lettere at dekorere og bruge til andre lejligheder.

#Tetrischallenge babysitter taske

#tetrischallenge

1. Medbring materiale til kunst og håndværk

Skal du arbejde som babysitter uden at vide hvordan man underholder barnet? Babysits tilbyder gode forslag. Tag noget materiale som papir, saks og tusser og medbring nogle ubrugte ting hjemmefra, som du kan genopfinde ved et ”DIY” projekt. Du kan for eksempel lave origami med farverigt papir Origami Koala

2. Medbring nogle spil med dig

Brætspil som "Monopoly" eller "Gæt hvem" er altid vellykkede både for voksne og børn. Denne type underholdning er bestemt bedre end noget andet, der kan findes på teknologiske enheder Teknologi og enheder såsom IPads eller smartphones. Brætspil holder sindet trænet. Hvis børnene har besvær med at sove kan du også medbringe et plysdyr, som kan trøste dem lidt.

3. Hvis du har en førstehjælpskasse derhjemme, skal du tage den med dig

Hvis forældrene ikke ejer et førstehjælpskit, skal du sørge for at medbringe dit eget. Opbevar den i din taske, og sørg for, at den indeholder plaster, gazebind, desinfektionsmiddel og alt hvad du har brug for, til at tackle små nødsituationer. I disse situationer er det altid bedre at forhindre uforudsete begivenheder som fald eller små sår.

4. Telefon

Generelt bør din mobiltelefon ikke distrahere dig under noget job, især ikke når du arbejder som babysitter. Men i nødsituationer er det vigtigt at have det ved siden af dig. Sørg for, at du har adgang til alle de nødkontakter, du har brug for. Vær altid parat til at ringe i tilfælde af uventede begivenheder eller problemer med børnene.

5. Ingredienser til en velsmagende opskrift

Er madlavning din største lidenskab? Medbring alt hvad du har brug for til at lave sunde retter Sund mad Og tilbring eftermiddagen som kok der underviser sin elev. Bed forældrene på forhånd om mad allergier og tilladelse til at lave mad i deres køkken.

Ovenstående liste er ikke obligatorisk; for eksempel hvis du har at gøre med småbørn, kan du medbringe nogle udstoppede dyr at lege med, frem for brætspil. Spørg endvidere forældrene på forhånd, hvad deres børns interesser er: nogle elsker dukker, andre elsker at læse bøger og der er dem, der elsker musik. Hvis du er opmærksom på børnenes interesser, kan du bedre være forberedt til at være den perfekte babysitter!