En god babysitter profil

En god babysitter profil

Af Babysits, 4 minutter at læse

Hos Babysits kan du lave din profil med alt den nødvendige information en børnefamilie kigger efter hos en babysitter. Det er dog vigtigt at have fokus på sektion om ”motivation og erfaring”.

Det sker ofte at forældre giver sektionen med motivation ekstra opmærksomhed, fordi at det er der de kan lære mest om babysitteren. Hvis den er for lang, læser forældrene måske kun et par linjer. På den anden side, er den for kort, risikere babysitteren at de ikke har fået delt nok information. Det er derfor vigtigt at finde en god balance, hvor du får forklaret hvem du er, hvad du laver og hvad du kan tilbyde.

Forsøg at sætte dig i forældrenes sted. De fleste af deres forespørgsler på babysittere er specifikke som for eksempel: ”Vi leder efter en babysitter med bil der kan hente vores søn fra skole hver dag”. Hvad er det første der fanger dit øje? - Hver dag - Babysitter med en bil De leder altså efter en person med kørekort og bil, som også er ledig til at hente sønnen hver dag. Hvis der specifikke ting du kan tilbyde familien, er det godt at ligge ud med det.

Du bør betragte det som et vigtigt jobopslag, selvom det ikke kræver meget erfaring eller kvalifikationer;

Da det er deres børn du arbejder med, vil forældre være forsigtige med hvem de vælger til at passe på dem.

Så hvordan bliver du den bedste kandidat til jobbet?

Vigtigt at inkludere:

  • Start med at introducere dig selv, ved at fortælle dit navn og hvem du er. Leder du efter arbejde som babysitter, barnepige eller dagplejer?

  • Fortæl om din tidligere erfaring med børn eller børnepasning. Dette giver gode point, fordi du altid kan spørge dem du har arbejdet for tidligere om referencer.

  • Tydeliggør hvad du kan tilbyde: forskellige sprog, kørekort, førstehjælpscertifikat, osv. Det er altid bedre at være på forkant med hvad en familie behøver, ved at fortælle hvad du kan tilbyde.

  • Tilgængelighed. Det er godt at være fleksibel, men hvis du har andre forpligtelser, er det bedst at være åben omkring dem. Du bør skrive de tidspunkter du er ledig til at babysitte på din profil som for eksempel, ”Jeg er ledig til at babysitte hver morgen” og ikke hvornår du ikke er ledig som ”Jeg kan ikke babysitte om eftermiddagen”.

Vigtigt at undgå:

  • Forsøg at undgå sætninger som ”Jeg har brug for arbejde hurtigst muligt”. Selvom det kan være sandheden, er det ikke en ting der tiltaler forældre. Skriv i stedet ”Jeg har en masse tid som jeg vil kunne bruge med jeres børn, så vil være ledig til imødekomme jeres behov”.

  • Hvis du ikke har erfaring med børn, behøver du ikke nævne det specifikt. Hvis du har passet en lillebror eller en kusine er det også godt. Ellers bør du fokusere din profil på hvor meget det betyder for dig at passe børn.

  • Lad vær med at lyve, da løgne kan lede til katastrofer. Hvis du for eksempel ikke har en bil, kan du skrive, at du har kørekort eller at det ikke er noget problem for dig at gå. Forsøg at være så ærlig som muligt.

På billedet nedenfor kan i se en opsamling på hvad I bør skrive i jeres profil og hvad I ikke bør.

Gør og gør- ikke

Disse er små tricks der kan hjælpe dig til at blive set oftere. Forsøg at være præcis og kortfattet, men vigtigst af alt, vær dig selv. Hvis du søger efter arbejde som babysitter Tilmeld på Babysits, kan du øger dine chancer for at blive valgt ved at bruge vores mærke Mærker system.