Hvordan du skriver en fremragende profil

Hvordan du skriver en fremragende profil

Af Babysits, 2 minutter at læse

Del:

Hvis du leder efter et børnepasningsarbejde, skal du have en god profil, for at øge dine chancer for at blive valgt af forældre. Din profil er din personlige annonce. Hvis du føler at du sidder fast i, hvordan du opretter en god Babysits profil, skal du ikke bekymre dig. Vi har en masse tips til dig.

Hvis du leder efter et babysitter job, skal du have en attraktiv profil for at øge dine chancer for at blive valgt af forældre. Husk at forældre oftest går efter profiler der ser gode og fuldførte ud, så sørg for at din profil står ud fra de andres! Hvad er de gyldne tips til en succesfuld profil?

  • Brug et godt billede, der viser dig bedst muligt
  • Udfyld din profilbeskrivelse med sjove anekdoter og relevante færdigheder
  • Sørg for at dele en opdateret oversigt over dine studier og relevante positioner, du har haft
  • Fortæl Babysits fællesskabet noget om dig selv, såsom hvorfor du elsker at arbejde med børn. Giv dem en overbevisende historie. Upload en profilvideo gennem Babysits mobil app.
  • Har du noget særligt at byde på? Nævn det! Alt som et andet eller tredje sprog, at spille et instrument, vejledning, specielle hobbyer mm.
  • Et andet vigtigt råd er at nævne klart hvornår du er tilgængelig, da dette forhindrer andre brugere i at kontakte dig til at passe børn i de tidspunkter, du ikke er tilgængelig

Med en kvalitets profil, er det nemt at finde et godt babysitter job gennem Babysits. Sørg for at reklamere dine kvalifikationer for børnepasning gennem din beskrivelse, referencer samt vurderinger.