Tips til første møde med familien

Tips til første møde med familien

Af Babysits, 2 minutter at læse

Del:

At mødes med familien for første gang kan være spændende. Her giver vi tips om, hvordan du får mest muligt ud af den første kontakt med familien.

Vi opfordrer stærkt at babysittere møder forældrene og børnene på forhånd. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du beder forældre mødes i et offentligt sted og at have nogen med dig.

Du bør også tage dig tid til at føle dig godt tilpas med den anden part, selvom det betyder at møde hinanden flere gange før den første arbejdsdag. Forældre kan også bede dig om at passe deres barn første gang, mens de er hjemme. På den måde kan de lære din pasnings stil bedre at kende, og du kan stille dem spørgsmål. Hvis du vælger at passe barnet i dit hjem, skal du sørge for, at forældrene allerede har besøgt dit hjem mindst én gang, før du begynder at passe deres børn.

Hvis du havde et godt møde og vil passe forældrenes børn, anbefaler vi dig at få afklaret alle vigtige detaljer, inden du starter med børnepasningen, så du er bedre forberedt. Du kan bruge vores indgangsskema som retningslinje.

Babysits leverer også en privat beskedtjeneste for at lette kommunikationen mellem brugerne. Det er vigtigt, at du kommunikerer med andre brugere gennem Babysits først, indtil du er komfortabel nok til at udveksle kontaktoplysninger med dem og skifte til andre besked platforme. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe dig med klager over meddelelser, der er sendt eksternt vores beskedtjeneste, da vi ikke har en oversigt over udvekslingen. Hvis du bruger en anden platform, er det på egen risiko!