Hvordan vi virker

Hvordan vi virker

Babysits platformen er et offentligt fællesskab, der forbinder forældre med babysittere

Vores model er simpel

Søg efter babysittere eller børnepasningsarbejde, kom i kontakt og planlæg en aftale. Med denne brugervenlige platform, pålidelige kundeservice og stadigt voksende fællesskab af brugere, er Babysits den nemmeste måde at finde og planlægge tjenester eller børnepasningarbejde.

Vi hjælper forældre

Vi hjælper forældre ved at skabe den bedste søgeoplevelse. Med tonsvis af søgemuligheder er det nemt at finde den bedste børnepasser for din familie. Vi letter dermed kommunikationen mellem dig og den rigtige babysitter gennem vores intuitive beskedtjeneste og aftalekalender. Disse funktioner giver dig mulighed for hurtigt at finde en alletiders kandidat!

Vi hjælper babysittere

Vi hjælper babysittere ved at udbyde fleksibilitet, frihed, og muligheder. Vi tager ingen provision, og giver dig ansvar for at forhandle dine egne timer og løn med forældrene. Med vores mærkesystem kan du øge din synlighed for forældre og fordoble dine chancer for at finde det perfekte arbejde. Kort sagt lader vores platform dig være din egen chef.

Priser

Babysits platformen er fuldstændig gratis for babysittere. For forældre og agenturer, beder vi om et beskedent gebyr for at kontakte babysittere.

Mere om priser

Det er vigtigt at notere at Babysits ikke er et børnepasnings agentur. I stedet giver vi dig ansvaret. Vores mål er at forbinde forældre og babysittere, så udbud og efterspørgsel for børnepasning kan matches bedst muligt. Babysits kontrollerer ikke medlemmer på platformen. Dette betyder at medlemmer i fællesskabet er ansvarlige for at kontrollere, interviewe og træffe sit valg.