Hjælp - Vurderinger og referencer

Til børnepasningsudbydere

I modsætning til referencer, kan du kun skrive vurderinger af brugere som du har udvekslet beskeder med, via Babysits’ beskedtjeneste. For at skrive en vurdering af en anden bruger, skal du gå ind i din indbakke. Du vil se en vurderings-knap hvis du har kontaktet brugeren. Når du trykker på vurderingsknappen bliver du omdirigeret til vurderingssiden. Du kan vælge at skrive en vurdering anonymt.

Hvis du skriver en vurdering først, så lader vi brugeren vide, at du har skrevet dem en vurdering. De kan dog ikke se hvad du har skrevet de første 14 dage, hvis ikke de skriver en vurdering af dig (så vær endelig ikke bange for at være helt ærlig i din vurdering af dem!).

Den anden bruger har 14 dage til at skrive en vurdering tilbage. Vi vil offentliggøre begge vurderinger, efter den anden bruger har skrevet deres vurdering af dig, eller efter 14 dage.

For at redigere en vurdering om en bruger, skal du gå tilbage til din indbakke og klikke på vurderingsknappen. Dette tager dig tilbage til vurderingssiden, som tillader dig at opdatere alle elementer, der omhandler vurderingen og den skrevne tekst. Du kan ikke slette en vurderingen om en anden bruger, kun redigere den.

Hvis du øjeblikkeligt vil se en andens brugers vurdering af dig, skal du skrive en vurdering af dem også. Hvis du ikke har gjort dette, og ikke har lyst til at skrive en vurdering af den anden bruger, får du adgang til at læse vurderingen på din profil efter 14 dage.

Du kan på nuværende tidspunkt ikke slette eller skjule vurderinger, andre brugere har skrevet om dig; dette ville gøre vurderingssystemet meningsløst. Du kan spørge brugeren om at ændre deres vurdering om dig, men der er ingen måde du kan slette en vurdering. Du kan altid kommentere på en vurdering ved at trykke på kommentar-knappen. Hvis du føler en vurdering er forkert eller upassende, kontakt da venligst kundeservice. Vi vil vurdere din anmodning og træffe de nødvendige foranstaltninger.

Du kan anmode om en reference fra dit personlige netværk, som vil fremgå offentligt på din Babysits profil, for at hjælpe andre medlemmer med at lære dig at kende. Du kan invitere dine venner og familie via referencesiden for at skrive en personlig reference til dig.

Hvis du har arbejdet med en babysitter på Babysits før, men ikke gennem Babysits, kan du skrive en reference for dem. Babysitteren skal sende dig en anmodning om at skrive en reference. Bemærk venligst at vi automatisk opretter en gratis profil for personer, der tilføjer en reference.

Du har altid mulighed for at ignorere referencer, så de ikke er synliggjorte på din profil. Du kan enkelt ignorere referencer via din reference side, og klikke på ignorerings knappen ved siden af referencen.