Hjælp - For familier

For familier

Forældre kan finde babysittere på Babysits gennem vores søgeside. Du kan gennemse babysittere i dit område eller ved at tilføje din profil, så interesserede babysittere kan kontakte dig. Når du har fundet en babysitter du vil kontakte, skal du opgradere til en premium konto.

Forældre skal opgradere til en premium konto for at kontakte babysittere. Du kan opgradere til en premium konto via opgraderingssiden (efter du er tilmeldt).

Hvis du vil annullere din premium konto, kan du gøre dette enkelt på din kontos statusside. Vær venligst opmærksom på at, når du annullerer din premium konto, kan en endelig opkrævelse stadig ske. Dette er grundet at vi opkræver med forsinkelse. For eksempel, hvis din nye måned startede sidste uge, kan det være at den månedlige opkrævelse stadig skal betales. Dog bliver der ikke opkrævet for nye perioder.

Hvis du har dage tilbage på din premium konto, kan du selvfølgelig bruge premium tjenesterne for de resterende dage, efter du har annulleret din premium konto. Hvis du stadig oplever problemer med at annullere din premium konto, kontakt venligst vores kundeservice.

Når du har fundet en babysitter, kan du enkelt planlægge en aftale med babysitteren. Du kan planlægge en aftale ved at gå ind i din indbakke og klikke på samtalen med babysitteren. På venstre side kan du klikke “planlæg en babysitter aftale” for at lave en aftale.

Ja, selv efter din premium konto er annulleret, kan du stadig sende beskeder til nye babysittere, inden for din kontraktperiode. Selv efter din premium konto er udløbet kan du altid fortsætte samtaler som du har påbegyndt med din premium konto.

Ca. timesats På din profil kan du angive gennemsnitlig timesats for en babysitter aftale. Børnepassere kan gøre det samme. Dette er dog ikke en fast sats, og du er altid i stand til at forhandle. Forventede satser vil ændre sig afhængigt af faktorer nævnt nedenfor.

Overvej dine behov:

Hvis dit barn kræver meget opmærksomhed og pleje, kan du forvente at betale en højere sats end normalt. Husk, at du også skal betale din babysitter mere for at passe flere børn, da dette vil kræve en større indsats og energi på vegne af babysitteren. Vi anbefaler, at i ordner betalingsdetaljer før babysitteren starter med at babysitte for første gang, så begge parter ved hvad der kan forventes.

Overvej babysitterens alder:

Når du arrangerer timeprisen, skal du også overveje babysitterens alder. For eksempel vil en 21-årig studerende forvente en højere sats end en 15-årig studerende vil. Husk at mindstelønnen også varierer mellem disse aldre. For at bestemme en timesats for din babysitter, kan du basere beløbet på den nationale mindsteløn.

Dagplejer:

En dagplejer kan selv bestemme, hvor meget de vil opkræve dig. Disse professionelle skal som minimum betales mindstelønnen. I nogle lande kan forældre få tilskud til betalingen, baseret på den maksimale timeløn.

I nogle jurisdiktioner er det lovligt obligatorisk at arrangere en kontrakt. På grund af dette og for at gøre babysitoplevelsen glattere for begge parter, foreslår vi, at vi udfylder og gennemgår vores indgangsskema.

Det kan ske at du har haft en negativ oplevelse med en babysitter. Det er vi kede af at høre. Hvis du har kontaktet babysitteren gennem Babysits’ beskedtjeneste, kan du skrive en vurdering om babysitteren. Under alle omstændigheder beder vi dig rapportere babysitteren gennem kundeservice. Babysits vil dermed blive underrettet om disse rapporter og træffer enhver handling, der måtte være nødvendig.