Hvad betyder det, når nogen leverede et regerings-id?

Vi ønsker, at du skal være sikker på, at folk på babysitter er som de siger, at de er.

En måde vi gør det på er ved at få brugeren til at give et regerings-id. Dette kan være et kørekort, pas, identitetskort osv.

Hvis det står ”Government ID given” for en forælder eller babysitter, betyder det, at denne person har tilføjet et Government ID. Dette hjælper os med at holde babysitter sikre, bekæmpe svig med mere.

Er det sikkert at tilføje et regerings-id?

ID-verifikation behandles sikkert og sikkert af vores partner Stripe. Uanset årsagen vil dit ID aldrig blive delt med nogen anden, der bruger Babysits eller tredjeparter.

Hvordan kontrolleres et regerings-id?

Brugere fanger billeder af fysiske ID-dokumenter med deres desktop eller mobiltelefonkamera og sender dem til Babysits. Machine Learning forsøger at identificere, om det uploadede dokument er autentisk.

At gennemføre denne proces er ikke en påtegning af nogen forælder eller babysitter, garanterer ikke andres identitet og er ikke en garanti for, at det vil være sikkert at interagere med dem. Brug altid din egen bedste bedømmelse, og følg vores sikkerhedstips.