Tips til babysittere

Børnepasning for første gang: hvad du bør vide

 • Skriv en klar beskrivelse på din profil, der fortæller andre brugere noget om dine færdigheder. Vær så specifik som muligt.
 • Vælg og kontakt dine foretrukne forældre, og planlæg en telefonsamtale for at lære mere om dem. Hvis du er tilfreds med telefonsamtalen, hvorfor ikke planlægge et besøg hos forældrene, så du kan møde deres barn? Husk kun at acceptere at møde brugere, som du stoler på, da vi ikke kontrollerer forældrene, der tilmelder sig Babysits.
 • Specielt hvis du er under 18 år, bør du tage nogen med dig til det første møde, da du aldrig er helt sikker på, hvem du har med at gøre.
 • Hvis forældrene ønsker at du skal hente deres barn fra skole, bør du blive introduceret til barnets lærere og eventuelt andre forældre i skolen først - spørg forælderen om at arrangere eventuelle nødvendige introduktionerne.
 • Husk at det ikke er usædvanligt for forældre at bede om at se dit ID ved første møde, men send aldrig en kopi af dit officielle ID via e-mail! Vis det kun til dem personligt!
 • Alder er vigtigt. Babysits har et minimumsalderskrav på 13 år for at sikre kvaliteten og pålideligheden for de tjenester der tilbydes på vores platform.

Det bedste (deltids)arbejde

At passe børn er måske det sjoveste deltidsjob der er! Du får lov til at lege med børn og kan slappe af, når de er lagt i seng. Med Babysits bliver arbejdet endnu mere behageligt, da du har kontrol over dine egne arbejdstider og arbejdsgivere!

Hvis du ønsker at gøre børnepasning til et mere fuldtidserhverv, bør du overveje at registrere dig hos et børnepasningsagentur og blive børnepasser! I et agentur vil du kunne tage kurser og lære nye ting, så du kan blive ekspert i dit område.

Indgangsskema

Bed forældrene om at udfylde dette skema før du begynder at passe deres barn for første gang. Dette vil medvirke at sikre, at problemer ikke opstår, mens du passer deres barn.

Se indgangsskema

Forbered dig selv

 1. Tidsplan. Tjek dit skema for at sikre dig, at du rent faktisk kan arbejde, når du bliver bedt om at være babysitter. Sørg for at spørge forældrene om tidspunktet du forventes at arbejde og i hvor lang tid. Planlæg aftaler via Babysits. Vi holder dig organiseret med påmindelser. Husk at du altid kan forhandle om specifikke tidspunkter og varigheder, hvis du ikke kan på arbejde tidspunktet eller stedet forælderen angiver. Du bør aldrig acceptere at passe børn, mens du skal være i skole, på arbejde eller skal passe dit eget barn (medmindre du er registreret til forældre-for-forældre tjenester).
 2. Særlige instruktioner til babyer. I tilfælde af, at du passer en baby, skal du sørge for at spørge forældrene om at give dig instruktioner til at tage vare på deres baby. For eksempel bør du vide, hvor alle babyens plejematerialer er placeret, såsom bleer, sutter og så videre.
 3. Lav aftaler om brug af ​​ting i huset. Hvis du er babysitter i familiens hus, må du aldrig antage at du kan benytte alle deres faciliteter (køleskab, tv, telefon osv.). Afklar altid dette med forældrene på forhånd, om hvad du må bruge i deres hjem, for at sikre en positiv og problemfri oplevelse.
 4. Husregler. Spørg altid forældrene, om de forventer nogen komme forbi deres hjem og om du må svare deres telefon. Du kan også bede forældrene om at aktivere deres telefonsvarer eller viderestillings-funktion på deres mobiltelefoner, så du ikke bliver distraheret, når du passer børn. Du bør også bede forældre om at præcisere for hvem og hvornår du bør svare deres telefonen.
 5. Gå ud og undersøg. Hvad kan børnene lide at lave? Børn har forskellige interesser afhængigt af deres alder. Find ud af, hvad de synes er sjovt at lave, og skræddersy hvordan du passer hvert barn.

Hvad skal man gøre, når man passer børn

At passe børn kræver træning, tålmodighed og forståelse, da du altid bør være forberedt på uventede situationer, som når en baby har brug for at få skiftet ble eller et barn sviner.

Trin for trin

 1. Skriv disse oplysninger ned: Telefonnummer, adresse, hvor du skal passe børnene, navnene på børnene og (i tilfælde af nødsituation) telefonnumre for nødsituationer og eventuelle allergier. Spørg altid, hvor førstehjælpskassen er placeret.
 2. Åbn aldrig døren for fremmede. For din egen sikkerheds skyld skal du kun åbne døren for personer, som du eller forældrene forventer. Sørg altid for først at se, hvem der er ved døren, før du åbner den, og spørg altid forældre om tilladelse til at invitere besøgende til deres hjem på forhånd! Når du er i tvivl, skal du altid ringe til forældrene eller ikke åbne døren.
 3. Tænk over hvilke aktiviteter I skal lave, når du passer børn. Hvis du har meget tid sammen med børnene, hvorfor ikke prøve at lave kunsthåndværk? Du kan også spørge barnet om ideer til sjove og sikre aktiviteter selv, for at gøre oplevelsen mere engagerende og behagelig for dem. En positiv og glad attitude kommer man også langt med! Vi har givet nogle aktivitetsideer øverst på denne side om, hvad du kan lave i løbet af din tid sammen med børnene, for at give dig inspiration.
 4. Hold øje med barnet og i ét værelse, så du er sikker på at de er sikre. Sikkerhed bør altid være din første prioritet! Sørg for at holde øje med børnene du tager vare om. Lad aldrig børnene lege udendørs, medmindre de er under opsyn og ikke tage børnene med på udflugter, medmindre forældrene har godkendt det først!
 5. Læg barnet i seng på det tidspunkt, som forældrene har bedt dig om. Det er vigtigt, at du lægger barnet i seng på det tidspunkt, som forældrene fortæller dig, for ikke at forstyrre barnets rutine og søvnplan. Dette er især vigtigt for små børn; hvis de bliver lagt i seng for tidligt, vil de vågne op tidligere og ikke falde i søvn længere. Hvis barnet ikke ønsker at sove, kan du altid forsøge at give dem deres yndlingslegetøj at sove med eller læse en godnathistorie. Husk, at små børn kan blive gnavne, når de er trætte! Sørg også for at se til børnene regelmæssigt.
 6. Leg med barnet! Børn elsker at lege, så vær ikke bange for at få dine hænder snavsede! Bare vær dig selv og ha’ det sjovt - hvis du har det sjovt, er chancerne for, at barnet også har. Husk, at børn vil fortælle deres forældre om deres tid sammen med dig, så sørg for at de har haft en god oplevelse.
 7. Ryd op før forældrene vender tilbage. Prøv at forlade huset i samme tilstand som da du ankom. Det betyder at rydde op efter dig selv og barnet. Du kan altid bede barnet om at hjælpe dig med at rydde deres legetøj væk, men lad dem ikke tage opvasken for dig, da du er ansvarlig for dem!

Første møde med familien

Vi opfordrer stærkt at babysittere møder forældrene og børnene på forhånd. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du beder forældre mødes i et offentligt sted og at have nogen med dig.

Du bør også tage dig tid til at føle dig godt tilpas med den anden part, selvom det betyder at møde hinanden flere gange før den første arbejdsdag. Forældre kan også bede dig om at passe deres barn første gang, mens de er hjemme. På den måde kan de lære din pasnings stil bedre at kende, og du kan stille dem spørgsmål. Hvis du vælger at passe barnet i dit hjem, skal du sørge for, at forældrene allerede har besøgt dit hjem mindst én gang, før du begynder at passe deres børn.

Hvis du havde et godt møde og vil passe forældrenes børn, anbefaler vi dig at få afklaret alle vigtige detaljer, inden du starter med børnepasningen, så du er bedre forberedt. Du kan bruge vores indgangsskema som retningslinje.

Babysits leverer også en privat beskedtjeneste for at lette kommunikationen mellem brugerne. Det er vigtigt, at du kommunikerer med andre brugere gennem Babysits først, indtil du er komfortabel nok til at udveksle kontaktoplysninger med dem og skifte til andre besked platforme. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan hjælpe dig med klager over meddelelser, der er sendt eksternt vores beskedtjeneste, da vi ikke har en oversigt over udvekslingen. Hvis du bruger en anden platform, er det på egen risiko!

Børnepasning sammen med en anden

Det er altid rart at have en hjælpende hånd, især når du passer flere børn. Hvis forældrene giver dig tilladelse til det, hvorfor inviterer du ikke en ven forbi, for at hjælpe og holde dig med selskab, når børnene sover?

Modtag flere tips?