Kære Babysitter Har du lyst til, at hente vores 2 små drenge 2 gange om ugen. Den ene kommer til, at gå i skole og den anden i vuggestue. Så de skal hentes 2 forskellige steder. Pasningen er ca. 14.30/ 15.00 til 17.30/ 18.00. Vi kan aftale detaljerne fra uge til uge, men ca. 3 timer per gang. Hvis 1 af os rejser kan der være behov for lidt mere hjælp. Det er vigtigt, at du ikke er for fin til..

Kære Babysitter Har du lyst til, at hente vores 2 små drenge 2 gange om ugen. Den ene kommer til, at gå i skole og den anden i vuggestue. Så de skal hentes 2 forskellige steder. Pasningen er ca. 14.30/ 15.00 til 17.30/ 18.00. Vi kan aftale detaljerne fra uge til uge, men ca. 3 timer per gang. Hvis 1 af os rejser kan der være behov for lidt mere hjælp. Det er vigtigt, at du ikke er for fin til lidt praktisk arbejde også, idet der jo er masser af i forbindelse med små børn. Det kunne eksempelvis være, at hjælpe med at varme noget mad, skrælle kartofler, dække bord eller lignende. 1 af os vil typisk komme hjem ved 17 tiden, og starte madlavningen, så her samarbejder vi om, at underholde børnene og sørge for maden er klar 17.45 – 18.00. Vi har tidligere haft babysittere og den seneste igennem næsten 2 år. Så vi håber meget, at du har lyst til, at lære os at kende og blive hængende i længere tid. Vi er meget åbne og snakkesalige og vores 2 drenge er glade og energiske ? Vi glæder os til, at høre fra dig.

Karakteristika for børn:
  • Energisk
  • Venlige
  • Snakkesalig

Antal børn
2
Alder på børn
  • Børnehavebarn

For din egen sikkerhed og beskyttelse skal du kun kommunikere og få betalt gennem Babysits. Del aldrig personlige oplysninger som ID-dokumenter og bankoplysninger med nogen, du aldrig har mødt. Lær mere

Hvornår vi har brug for en babysitter

Ma Ti On To Fr
Morgen
Eftermiddag
Aften
Nat

Om vores familie

Type babysitter nødvendig
Babysitter
Foretrukket pasningssted
Hos familien
Foretrukket
24 gange


0 Vurderinger

En fejl opstod. Prøv igen senere.

Når du har kontaktet denne bruger, vil din vurdering dukke op her.


0 Referencer

En fejl opstod. Prøv igen senere.

Når du har modtaget en reference invitation fra brugeren, er det her referencen vil vise sig.


Indlæser...

Thomas givet

Email-adresse
Telefonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 79

Aktiviteter

Medlem siden
November 2018
Seneste aktivitet
Besvarede meddelelser
-
Gennemsnitlig responstid
-
Bestillinger
0
Gentag bookinger
0

Del denne profil


Find andre muligheder i og omkring Charlottenlund


125,00 kr./time
Timepris for børnepasning

125,00 kr./time
Timepris for børnepasning

Velkommen til Babysits

Log ind eller tilmeld dig