Historier fra Babysits fællesskabet

Jeg var ny i Aalborg og søgte lidt forskelligt arbejde indtil jeg opdagede Babysits. Babysits hjalp mig med at finde en masse gode babysitter muligheder i mit område, og har nydt godt af deres service lige siden. Deres opsætning af profil er nem og overskuelig, og de er altid søde til hjælpe hvis jeg har spørgsmål. Kan stærkt anbefales.

Emilie, Aalborg

Babysits er en god hjælp til forældre, der leder efter børnepasning og jeg vil klart anbefale det til andre forældre. Med mange filtreringsmuligheder og en god notifikations system bliver det super nemt at finde en børnepasser, der passer til lige præcis dine behov.

Pernille, København

Jeg havde aldrig passet børn før jeg fik en konto på Babysits, men det gjorde det alligevel ikke svært at finde et job. Babysits gruppen er super god og rigtig hjælpsom! Jeg fulgte rådene på hjemmesiden, og fik dermed nogle rigtig gode jobs hos familier i nærheden, som virkede rigtig for os alle. Jeg anbefaler Babysits til alle der leder efter et arbejde som barnepige, selvom du ikke har store erfaringer.

Kristina, Hvidovre

Babysits er en fantastisk platform! Jeg har som alene far ofte udfordringer med at få passet mine to små piger, men Babysits har gjort det nemt for mig og jeg har nu en masse forskellige muligheder for børnepasning. Deres system er nemt og sikkert, og de barnepiger jeg har haft igennem Babysits har været fantastiske. Babysits har gjort min tilværelse mig nemmere, og er sikker på de fortsat vil blive ved med at hjælpe en masse andre forældre.

Jens kristian, Århus