Historier fra Babysits fællesskabet

Babysits er super fedt for babysittere som mig, som ikke nødvendigvis vil arbejde hver dag. Da det er gratis for babysittere kan jeg altid kigge på hjemmesiden og finde forældre i mit område, som jeg finder spændende. Dette giver mig mulighed at vælge præcis dén familie, der passer mig bedst, og give den bedst mulige oplevelse for børnene jeg passer.

Clara, Frederiksberg

Babysits er en god hjælp til forældre, der leder efter børnepasning og jeg vil klart anbefale det til andre forældre. Med mange filtreringsmuligheder og en god notifikations system bliver det super nemt at finde en børnepasser, der passer til lige præcis dine behov.

Pernille, København

Babysits har bestemt ændret spillereglerne for mig, da jeg nu kan finde en pålidelig babysitter på ingen tid. Babysits fællesskabet er også hjælpsomt og troværdigt da det er meget transparent, hvilket betyder at jeg ikke bliver skuffet. Jeg anbefaler hjemmesiden til alle forældre da du har muligheden at finde en kvalificeret babysitter på kort tid!

Peter, Århus

Jeg havde aldrig passet børn før jeg fik en konto på Babysits, men det gjorde det alligevel ikke svært at finde et job. Babysits gruppen er super god og rigtig hjælpsom! Jeg fulgte rådene på hjemmesiden, og fik dermed nogle rigtig gode jobs hos familier i nærheden, som virkede rigtig for os alle. Jeg anbefaler Babysits til alle der leder efter et arbejde som barnepige, selvom du ikke har store erfaringer.

Kristina, Hvidovre