Historier fra Babysits fællesskabet

Babysits er super fedt for babysittere som mig, som ikke nødvendigvis vil arbejde hver dag. Da det er gratis for babysittere kan jeg altid kigge på hjemmesiden og finde forældre i mit område, som jeg finder spændende. Dette giver mig mulighed at vælge præcis dén familie, der passer mig bedst, og give den bedst mulige oplevelse for børnene jeg passer.

Clara, Frederiksberg

Jeg var ny i Aalborg og søgte lidt forskelligt arbejde indtil jeg opdagede Babysits. Babysits hjalp mig med at finde en masse gode babysitter muligheder i mit område, og har nydt godt af deres service lige siden. Deres opsætning af profil er nem og overskuelig, og de er altid søde til hjælpe hvis jeg har spørgsmål. Kan stærkt anbefales.

Emilie, Aalborg

Babysits er en fantastisk platform! Jeg har som alene far ofte udfordringer med at få passet mine to små piger, men Babysits har gjort det nemt for mig og jeg har nu en masse forskellige muligheder for børnepasning. Deres system er nemt og sikkert, og de barnepiger jeg har haft igennem Babysits har været fantastiske. Babysits har gjort min tilværelse mig nemmere, og er sikker på de fortsat vil blive ved med at hjælpe en masse andre forældre.

Jens kristian, Århus

Babysits har bestemt ændret spillereglerne for mig, da jeg nu kan finde en pålidelig babysitter på ingen tid. Babysits fællesskabet er også hjælpsomt og troværdigt da det er meget transparent, hvilket betyder at jeg ikke bliver skuffet. Jeg anbefaler hjemmesiden til alle forældre da du har muligheden at finde en kvalificeret babysitter på kort tid!

Peter, Århus